Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1989 από τον μηχανολόγο Στέφο Βασίλειο με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και αντικείμενο την εμπορία και εγκατάσταση ειδών θέρμανση, κλιματισμού και υδραυλικών

από το 2014 τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στον υιό του ιδρυτή Στέφο Ιωάννη και το κατάστημα στεγάστηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πάνω στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Αθανασίου, στην λ. Αθηνών 52.

 Στα χρόνια αυτά που πέρασαν δημιουργήσαμε πελατολόγιο από εγκαταστάτες υδραυλικούς , εγκαταστάτες φυσικού αερίου , κατασκευαστικές εταιρίες , μηχανικούς και ιδιώτες , οι οποίοι σήμερα αποτελούν την διαφήμιση μας .

Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε είναι επιλεγμένες με ιδιαίτερη προσοχή και ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των επαγγελματιών . Βασική μέριμνα μας είναι ο έλεγχος της αγοράς ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ότι πιο σύγχρονο και αξιόπιστο στην καλύτερη δυνατή τιμή .

Σήμερα που τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα του 1989 και οι απαιτήσεις των καταναλωτών έχουν αλλάξει , ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ελπίζουμε να βρείτε το e-shop μας εύχρηστο και λειτουργικό . Φυσικά θα είναι χαρά μας είτε τηλεφωνικά είτε με μια επίσκεψή σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας .

Τα προϊόντα που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελούν ένα μικρό κομμάτι της γκάμας που μπορούμε να σας προσφέρουμε , αν και πρόθεση μας είναι σταδιακά να προστίθενται ολοένα και περισσότερες κατηγορίες και κωδικοί .

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας .